KIT DIGITAL

El passat 11 de maig es va publicar en el BOE l’ordre Ordre TDF/435/2024, de concessió d’ajudes per a la digitalització de petites empreses, microempreses i autònoms, dins del pla Digitalització Pimes 2021-2025 – PROGRAMA KIT DIGITAL.

Aquesta Ordre, a més de modificar alguns aspecte importants sobre el ja aprovat d’aquestes ajudes (concessió d’ajudes de 2000 € per a gestió de xarxes socials, creació i modernització de pàgines web i posicionament en internet, comerç electrònic i creació de botigues En línia, factura electrònica, ciberseguretat, …), obrin la porta a un nou capítol per a subvencionar l’adquisició d’equips informàtics per un valor de fins a  1000 €, en la Solució Digital LLOC DE TREBALL SEGUR.

Per a poder tramitar aquestes ajudes, en primer lloc, cada empresa o autònom ha de realitzar el test de diagnòstic digital, en la web https://www.acelerapyme.gob.es/ i després presentar la sol·licitud de l’ajuda. Això últim es pot realitzar a través de l’Agent Digitalitzador, que haurà de triar cada autònom, i que serà l’empresa encarregada de fer els treballs triats i que seran subvencionats per aquesta ajuda.

Aquestes subvencions no inclouen l’IVA, que en tots els casos haurà de ser abonat pel sol·licitant de l’ajuda.

AJUDA PER A COMPRA D’EQUIPS INFORMÀTICS – LLOC DE TREBALL SEGUR

L’apartat de LLOC DE TREBALL SEGUR, publicat en l’ordre *TDF/435/2024, detalla, en primer lloc el tipus d’equip informàtic que es pot adquirir, ja que ha de tindre unes característiques determinades, i a més no es pot adquirir en qualsevol botiga d’informàtica, ja que ha de fer-se a través d’un Agent Digitalitzador autoritzat.

Hui dia, el ministeri no ha publicat encara el llistat d’agents digitalitzadors a través dels quals es podran adquirir els equips informàtics, per la qual cosa de moment fins i tot no és possible tramitar la subvenció per a la compra d’ordinadors. s’espera que això es publique a meitat de juny, moment a partir del qual es podran tramitar les subvencions per a la compra d’equips informàtics.

Des de CCPV-COAG us mantindrem informats del moment a partir del qual es puga començar a tramitar aquesta subvenció, i quins són els Agents Digitalitzadors autoritzats per a això.

AJUDES KIT DIGITAL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.