Coordinadora Camperola del País Valencià (CCPV-COAG)

asesoramiento
Assessorament

Estem al teu costat per a assessorar-te en el dia a dia. Contacta'ns i pregunta pels nostres serveis.

formación
Formació

Dissenyem plans de formació presencial i online adaptats a les teues necessitats. Perquè la formació contínua és fonamental per a la millora del nostre treball.

seguros agrarios
Assegurances agràries

Treballem per a la teua tranquil·litat. Gestionem les teues assegurances agràries i t'assessorem en tot moment.

Tramitación de ayudas públicas
Tramitació d'ajudes públiques

Tramitem els teus expedients d’ajudes de millora a l'agricultura, incorporació de joves agricultores i agricultors... I altres ajudes sectorials que puguen ser del teu interés.

Incidencia política
Incidència política

Defensem els teus drets en múltiples accions reivindicatives i formem part d'òrgans estatals i internacionals, com el Comité Assessor Agrari Estatal, el Consell Econòmic i Social (CES), el COPA-COGECA i la Coordinadora Europea Via Llauradora.

La Coordinadora Camperola del País Valencià (CCPV-COAG) som una Organització Agrària Professional d’àmbit territorial valencià. La nostra acció dona abast a l’activitat que es desenvolupa dins del marc agrari i rural amb especial interés en la xicoteta explotació familiar agrària, ramadera i silvícola. Tenim com a principal objectiu assegurar un futur alimentari viable, just i inclusiu per a tota la societat, i donem suport a la incorporació de joves a l’activitat agrària, apostem per la igualtat entre homes i dones, defensem la diversitat agrària i reivindiquem els drets de les persones que viuen i treballen en el món rural i en el sector agroalimentari. La nostra perspectiva és plural, independent i reivindicativa.

CCPV-COAG està federada en La Coordinadora de Organizaciones de Agricultores y Ganaderos (COAG) que és la primera organització agrària professional constituïda d’àmbit estatal (1977). Defensa els interessos del model social i professional de l’agricultura. Representa i dóna servei a més de 150.000 agricultors i agricultores, ramaderes i ramaders a través de les seues 220 oficines en tot el territori estatal i disposa d’una delegació permanent a Brussel·les. Està reconeguda pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient com a l’organització agrària més representativa i, com a tal, forma part del Comité Assessor Agrari, òrgan d’interlocució oficial. A més, és membre del Consell Econòmic i Social (CES), el COPA-COGECA, la Coordinadora Europea de la Via Campesina (ECVC) i de La Via Campesina Internacional.

Formació

Serveis

Posem al teu servei la nostra experiència i capacitat per a tramitar ajudes públiques, assegurances agràries i resoldre qualsevol dubte sobre el sector. Contacta’ns per a saber més.

Tràmit d'ajudes públiques

Tramitem les teues ajudes a inversions en explotacions agropecuàries, incorporació de joves a l’agricultura… i altres que siguen del teu interés.

Assegurances agràries

Treballem per a la teua tranquil·litat. Gestionem les teues assegurances agràries i t’assessorem en tot moment, consulta’ns per a més informació.


Assessorament

T’informem i assessorem sobre qüestions d’interés per al teu sector i explotació. Consulta’ns per a més informació.

Projectes i Campanyes


CONTACTE:

SERVEIS CENTRALS – VALÈNCIA

C/ Guillem de Castro, 65, pta 2

ccpv@ccpvcoag.org
manuel@ccpvcoag.org
Tel. 608 38 34 44

SERVEIS TÈCNICS

kike@ccpvcoag.org / Tel. 626 87 77 70

juliafm@ccpvcoag.org / Tel. 613 36 16 38

irene@ccpvcoag.org / Tel. 674 26 26 88

OFICINES ACTIVES

Utiel

C/Beato Gálvez, 4-2°
Dilluns i dimecres (10h a 14h)

Requena

C/ Pascual Carrión, n° 4
Dimarts, dijous i divendres (10h a 14h)

Chelva

Ed. Ayuntamiento, P/ Mayor
Dijous (10h a 13h)