Obert el termini de sol·licitud per a les ajudes a la millora de la competitivitat i sostenibilitat de les explotacions ramaderes de la Comunitat Valenciana.

Foto: Ganaderas en Red

La Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Comunitat Valenciana ha anunciat la convocatòria per a l’exercici 2024 de les ajudes destinades a millorar la competitivitat i sostenibilitat de les explotacions ramaderes a la regió. Aquesta convocatòria s’emmarca en l’Ordre 10/2023, de 4 de maig, que estableix les bases reguladores per a aquestes ajudes.

La convocatòria cerca promoure la modernització i desenvolupament del sector ramader valencià, incentivant pràctiques responsables i el compliment d’estàndards de qualitat i sostenibilitat. Els interessats poden trobar més informació i accedir al procés de sol·licitud a través de la seu electrònica de la Generalitat. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el mes vinent.

La resolució, publicada el 16 d’abril de 2024 per la Direcció General de Producció Agrícola i Ramadera, detalla els següents aspectes clau:

  • Objecte de la convocatòria: Les ajudes tenen com a objectiu principal impulsar la competitivitat i sostenibilitat de les explotacions ramaderes en la Comunitat Valenciana.
  • Línia pressupostària i import: S’ha assignat un import global màxim de 4.946.227,00 € per a la convocatòria de l’exercici 2024. Aquest import pot ser incrementat fins a 2.200.000 € segons les condicions establides en la normativa vigent.
  • Terminis:  El termini de presentació de serà del 16 d’abril al 16 de maig. El termini de justificació de les inversions finalitza el 15 d’octubre de 2024, amb possibilitat d’ampliació sota circumstàncies justificades.

Les tramitació de la següent ajuda es podrà realitzar mitjançant la CCPV-COAG, contactant amb: 608 383 444 (Manuel) o mitjançant el correu ccpv@ccpvcoag.org

Convocatòria d’ajudes per a explotacions ramaderes en la Comunitat Valenciana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.