MODELS ALTERNATIUS DE PRODUCCIÓ D'OLI

La Coordinadora Pagesa CCPV-COAG organitza una jornada sobre models alternatius de producció d’oli amb la col·laboració de la Diputació de València i l’Ajuntament de Xelva el dissabte 7 d’octubre.

La jornada s’iniciarà en una visita guiada a l’almàssera dels Germans Martinez Zaballos. La visita acabés en un curs de tast d’olis. Una vegada finalitzada la visita guiada es realitzarà un maridatge d’olis amb productes Locals guiat per Irene Espert, Agrònoma experta en AOVE amb la col·laboració de l’associació La Dula Serrana que serà qui ens proveeixi dels productes locals. A la tarda tindrà lloc una taula rodona on comptarem amb la participació de diversos projectes de producció d’oli. Finalment comptarem amb l’actuació del grup de Graham Foster, banda de blues, rock i country per a clausurar la jornada.

Totes les activitats són gratuïtes, però les del matí (visita guiada almàssera amb tast d’oli i el maridatge en la plaça) requereixen d’inscripció prèvia.

INSCRIPCIÓ: https://forms.gle/PBGw2qEDxoxycS4h8

PROGRAMA (PROVISIONAL)

Totes les activitats es realitzaran en la Plaça de l’Ajuntament, excepte la visita guiada i el tast d’olis que es realitzarà en l’almàssera “Germans Martinez Zaballos”.

10.30h a 12.00h: Visita a camps d’oliveres i explicació del cultiu de l’olivar, finalitzant en una visita guiada a l’almàssera Martinez Zaballos. Després de la visita es farà un curs de tast d’oli en l’almàssera.

12.30h a 13.30h: Maridatge d’oli amb diversos productes locals.

17.00h a 18.30h: Taula Rodona sobre diferents models de Producció d’oli.

19.00h a 20.30h: Concert de Graham Foster i clausura de la jornada.

Durant tot el matí hi haurà posats de diferents productors d’oli i productes locals en la plaça de l’Ajuntament.

JORNADA MODELS OLI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.