Atés que la convocatòria 2020 d’Ajuda a les inversions en explotacions agràries mitjançant plans de millora encara no s’ha resolt definitivament, des de la COORDINADORA LLAURADORA DEL PAÍS VALENCIÀ – COAG, volem posar de manifest que aquest fet pot comportar dificultats, a aquelles sol·licituds que preveien la fi de les inversions per a l’any 2021 en el seu pla de millora, per a finalitzar les seues inversions en el termini previst.

Per això hem sol·licitat a Conselleria que de manera excepcional es modifique d’ofici el final de les inversions de tots els plans que estigueren fixades en 2021 al 31 de juliol de 2022. 

Això no suposaria cap perjudici per als qui aconseguisquen finalitzar els seus expedients abans del 31 de juliol i no obstant això evitaria contratemps als qui no pogueren fer-ho. 

Volem tindre en compte així a aquells que puguen tindre algun problema amb els seus proveïdors o aquelles les inversions de les quals no podran fer-se efectives fins que tinguen la resolució, podent això comprometre el final de les seues inversions. 

CCPVCOAG sol·licita a conselleria es modifique el final d’inversions de plans de millora

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.